Vrienden basiskaartHet Maas&Waals Mannenkoor geniet veel waardering en steeds meer bekendheid om haar formidabele zangkwaliteiten in binnen- en buitenland. Het koor is opgericht in 1993.
Wij zingen een veelzijdig repertoire met daarin alle vormen en stijlen van de hedendaagse muziek. Deze combinatie van diverse stijlen (musical, opera, religieus, romantiek, barbershop, negrospiritual, traditioneel Slavisch en moderne muziek) maakt ons koor bijzonder afwisselend en aantrekkelijk. Regelmatig geeft ons koor mooie concerten in het land van Maas en Waal maar ook ver daarbuiten.

De koorleden zelf dragen, vanzelfsprekend, in belangrijke mate bij in de financiering van repetities, dirigent, huisvesting, begeleiding etc. Maar optimale concerten en continuïteit van het koor is daarmee nog geen zekerheid. Steeds weer blijkt financiële steun van mensen, bedrijven en instanties noodzakelijk.

"De Vrienden van het Maas&Waals Mannenkoor" ondersteunen ons mannenkoor op financieel gebied. Dit kan éénmalig plaatsvinden of jaarlijks. Voor slecht € 12,50 per jaar bent u Vriend van ons koor en ontvangt u onze nieuwsbrieven. Voor € 25,- (of hoger bedrag) per jaar bent u Vriend en krijgt u naast de nieuwsbrieven ook een (of meer) gratis toegangskaart(en) voor een van onze concerten.
Bedrijven kunnen zich ook aansluiten bij "De Vrienden van het Maas&Waals Mannenkoor". Voor € 150,- (of hoger bedrag) per jaar kunt u ons ondersteunen bij onze activiteiten. Wij zorgen dan voor naamsvermelding op onze website, ons contactblad, programmaboekjes, etc. Bedrijven ontvangen twee (of meer) gratis toegangskaarten voor een van onze concerten. De inhoud van de emolumenten is afhankelijk van de aard en omvang van de verdere afspraken.

Iedereen die "Vriend van het Maas&Waals Mannenkoor" is, wordt gedurende het seizoen via Nieuwsbrieven geïnformeerd over alle evenementen van het Maas&Waals Mannenkoor.

Vriend worden van het Maas&Waals Mannenkoor kan door een e-mail te sturen naar

maasenwaalsmannenkoor@gmail.com met daarin de vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mail adres en het bedrag dat u éénmalig of per jaar wilt geven. Dit bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL78.RABO.0112.7687.17 t.n.v. het Maas en Waals Mannenkoor. U ontvangt hierna van ons een brief ter bevestiging van uw lidmaatschap en de inhoud van de emolumenten.
Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0487 - 516 600

Naast de hieronder vermelde zakelijke sponsor-vrienden heeft ons koor ook een aantal persoonlijk-vrienden, inwoners uit het land van Maas en Waal die ons koor een warm hart toedragen en door middel van een jaarlijkse bijdrage steunen.

   Plus Lenssen Druten

Logo GMB beheer blauw 1e

Logo Sloopbedrijf Oosterhout bv

Logo Huisman etech Experts bv

 

 jdenboer 1200x630

 

Business Club Dio30

 

 

 

 

 Logo v. Tilburg

Cognitor accountancy

Gemeente West Maas en Waal 2 logo Prins Bernhard Cultuurfonds

 

OVD Druten

 

Harlekijn zwart
Horeca De Lier

Rabobank logo

 Krechting installaties

Riwi geel

Kuypers Zorg voor Vastgoed

 Perfect van Wamel bv

 

De Rosmolen Brasserie

 willems tekst 

Mazars Nijmegen

 Annette mode

 

 

casterenshoeve orgineel

 ACAM assurantiën bv