Er is op dit moment geen open repetitie gepland.

Mannen die graag een repetitie willen bijwonen of lid willen worden bij ons mannenkoor, kunnen hiervoor contact opnemen met onze secretaris en/of het contactformulier op deze website invullen

 

 

 

Maas en Waals Mannenkoor nodigt mannen uit voor de open repetitie op donderdag 2 nov 2017 om 20.00 uur.

Op donderdag 2 november om 20.00 uur, houdt het Maas en Waals Mannenkoor zijn jaarlijkse open repetitie. Het koor, dat volgend jaar 25 jaar bestaat heeft zijn repetities op de donderdagavonden in de Lier in Puiflijk. Het repertoire is gevarieerd, van klassieke muziek tot musical-melodieën ,van byzantijns tot nummers van Queen en Ramses Shaffy. Met de modernisering van het repertoire en de manier van repeteren, o.a. door het gebruik van digitale muziekbestanden , maakt het koor zich op voor het aankomende jubileum. Aspirant zangers worden uitgenodigd het muzikale niveau van het Maas en Waals Mannenkoor te verhogen.
Zingen in een koor is een vorm van individuele stemmen die samenwerken in een team. Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent ,Ton de Waal, worden met humor en discipline de mooiste muziekstukken in elkaar gesmeed. Tijdens de pauze en na afloop van de repetities is het gezellig toeven in De Lier.
Interesse ?? Je kunt je opgeven voor deze open repetitie via maasenwaalsmannenkoor@gmail.com, bij onze koorleden of kom gewoon op 2 november om 20.00 uur naar De Lier in Puiflijk.

Open repetitie concert

Foto gemaakt tijdens de Open Repetitie in 2016, de 9 nieuwe leden zingen uit volle borst mee.