rem van maurikReeds vanaf de oprichting in 1993 is Rem van Maurik lid van het Maas&WaalsMannenkoor. Verder zingt hij bij verschillende koren zoals Musicalkoor Amicitia, Iers folkmuziekkoor The Lads, De Kantorei van de N.H. Kerk en diverse gelegenheidskoren.

Van nature is Rem een bariton, maar zelf zingt hij het liefste mee met de bassen. Regelmatig treedt hij op als solist, ook bij het Maas&Waals Mannenkoor.

rino waaijerIs als 1ste tenor sinds april 2008 lid van het Maas&Waals Mannenkoor. Hij is al vroeg in de voetsporen van zijn vader getreden, die ook zijn hele leven een gepassioneerd koorzanger was. Als jongen is Rino begonnen in het jongerenkoortje van de St. Anthonius kerk te Leiden, daar zong hij zijn eerste solo tijdens een Kerstmis. Daarna raakte het zingen in de vergetelheid. Pas na zijn verhuizing in 2002 naar Boven-Leeuwen pakte hij de draad weer op en werd lid van het St. Willibrordus kerkkoor. Zang nam een steeds belangrijkere plaats in. 

In 2012 is hij zanglessen gaan nemen, waarna hij de stap durfde te nemen om zo af en toe solo te zingen voor zijn geliefde Maas&Waals Mannenkoor

Sedert augustus 2010 is Jan als 1e bas lid geworden van het Maas&Waals Mannenkoor.

Jan heeft veel koorervaring. Eind jaren 60 is hij begonnen bij een jongerenkoor en hierna was hij 17 jaar lid bij oratoriumvereniging Ars Musica uit Beneden-Leeuwen. Samen met het Maas en Waals Kamerorkest verzorgden zij 4 à 5 concerten in de wijde omgeving van het land van Maas en Waal. Vervolgens heeft hij zijn vader (60 jaar lid) opgevolgd bij het R.K. kerkkoor in Beneden Leeuwen.

Een van zijn mooiste muzikale herinneringen is zijn deelname aan een kerstconcert o.l.v. Tom Parker en met medewerking van The London choir and orchestra in het congresgebouw in Den Haag.