Foto impressie van ons fantastisch jubileumconcert

Klik op onderstaande foto

25jr Jubileum concert 3893

Plezierige impressie van een actief en eigentijds Mannenkoor in Maas en Waal met haar mooie platteland en idyllische plekjes

Klik op onderstaande foto

Koorfoto mei 2018 document

Aankoop nieuwe koorkleding

Maas en Waals Mannenkoor gaat voor vernieuwing.

Dat het Maas en Waals Mannenkoor meegaat met de tijd en vernieuwing doorvoert in het repertoire is al bekend. Na een intensieve voorbereiding voor de aanschaf van nieuwe kleding, is de bestelling voor de nieuwe outfit van het Maas en Waals Mannenkoor een feit.

De bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds, eigen middelen en een bijdrage van de leden zelf, hebben de aanschaf mogelijk gemaakt. Zaterdag 3 maart 2018 heeft de ondertekening voor de levering van 65 nieuwe tenues plaatsgevonden.

Deze nieuwe kleding zal voor het eerst aan het publiek getoond worden tijdens het jubileumconcert dat 27 mei aanstaande om 15.00 uur in de H.Alphonsuskerk in Beneden - Leeuwen zal plaatsvinden.

logo Prins Bernhard Cultuurfonds

Op de foto van links naar rechts: Peter van Tilburg eigenaar modezaak, Gerard Strikker voorzitter Maas en Waals Mannenkoor en Thom van Mierlo verkoper.

Aankoop nieuwe koorkleding gecomprimeerd naar Documenten