Concert Warme Winterklanken 14 december 2019

Met trots presenteren het Maas en Waals Mannenkoor en Muziekvereniging Koning Willem III:

WARME WINTERKLANKEN

Nu de eerste herfststormen over Maas en Waal razen, draaien de leden van beide muziekgroepen weer warm voor een uniek gezamenlijk concert. Na een intensieve voorbereiding door de beide besturen en dirigenten, is het nu de beurt aan de leden die in de oefenlokalen de eerste klanken ten gehore brengen.

Op zaterdagavond 14 december zijn deze WARME WINTERKLANKEN voor het publiek te horen in de Alphonsuskerk in Beneden-Leeuwen.

Het publiek kan rekenen op een concert met muziek en liederen die warmte brengen in de donkere dagen van december. Op het programma staat prachtige muziek met een knipoog naar Kerst.
Tijdens dit concert wordt gememoreerd dat 75 jaar geleden Maas en Waal “bevrijd“ gebied was, maar juist gedurende deze laatste Oorlogswinter de vrede verder weg was dan ooit. Pas met de algehele vrede in het voorjaar verdwenen de alles verwoestende oorlogshandelingen. Het was een Bevrijding zonder Vrede.

De kerk in Beneden-Leeuwen wordt voor een avond omgetoverd tot concertzaal met professionele verlichting en geluid verzorgd door Luton Audio. Via videoschermen hoeven bezoekers vanaf de zijbeuken niets van het concert te missen.
De prima akoestiek in deze mooi gewelfde kerk en de unieke combinatie van instrumenten en mannenstemmen staan garant voor een boeiend kijk en luisterspel voor alle muziekliefhebbers in Maas en Waal.

Voorverkoopadressen:
Druten:   Blokker, Margrietstraat 41 || Bruna, Markt 9-3
Boven-Leeuwen:   D’n Dulper, Pastoor Schoenmakersstraat 5
Beneden-Leeuwen:   MFA De Rosmolen, Leliestraat 19 || Lemmers Zaadhandel, van Heemstraweg 57
Of via de leden van een van de verenigingen die de kaarten graag voor u regelen.

Flyer Warme Winterklanken 14 dec 2019

Foto impressie van ons fantastisch jubileumconcert

Klik op onderstaande foto

25jr Jubileum concert 3893

Plezierige impressie van een actief en eigentijds Mannenkoor in Maas en Waal met haar mooie platteland en idyllische plekjes

Klik op onderstaande foto

Koorfoto mei 2018 document

Aankoop nieuwe koorkleding

Maas en Waals Mannenkoor gaat voor vernieuwing.

Dat het Maas en Waals Mannenkoor meegaat met de tijd en vernieuwing doorvoert in het repertoire is al bekend. Na een intensieve voorbereiding voor de aanschaf van nieuwe kleding, is de bestelling voor de nieuwe outfit van het Maas en Waals Mannenkoor een feit.

De bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds, eigen middelen en een bijdrage van de leden zelf, hebben de aanschaf mogelijk gemaakt. Zaterdag 3 maart 2018 heeft de ondertekening voor de levering van 65 nieuwe tenues plaatsgevonden.

Deze nieuwe kleding zal voor het eerst aan het publiek getoond worden tijdens het jubileumconcert dat 27 mei aanstaande om 15.00 uur in de H.Alphonsuskerk in Beneden - Leeuwen zal plaatsvinden.

logo Prins Bernhard Cultuurfonds

Op de foto van links naar rechts: Peter van Tilburg eigenaar modezaak, Gerard Strikker voorzitter Maas en Waals Mannenkoor en Thom van Mierlo verkoper.

Aankoop nieuwe koorkleding gecomprimeerd naar Documenten